Uppgifter: Dani Alves överens med Manchester City

Uppgifter: Dani Alves överens med Manchester City

Manchester City värvar Dani Alves

Enligt Goal.com har Dani Alves kommit överens med Manchester City om ett kontrakt som sträcker sig över de två kommande säsongerna.

Efter åtta säsonger i FC Barcelona lämnade Dani Alves den spanska storklubben för spel i Juventus. För drygt tre veckor förlorade man Champions League-finalen mot Real Madrid och nu ser brasilianaren ut att lämna Turin och istället styra skutan mot Premier League.

Enligt Goal.com ska Dani Alves ha kommit överens med Manchester City om en flytt till de brittiska öarna och kommer att återförenas med Pep Guardiola på Emirates Stadium inom kort. Enligt siten ska Alves ha träffat Juventus klubbledning under måndagen för att reda ut kontraktssituationen och förbereda för en försäljning av spelaren som kommer att kosta kring 5 miljoner pund att köpa loss. Det kan även bli så att spelaren bryter sitt kontrakt med den italienska storklubben och ansluter gratis till City med Pep Guardiola i spetsen. Oavsett hur det hela kommer gå till kommer Dani Alves alltså att flytta till Premier League under sommaren, en liga där han tidigare funnits på intresselistan för flera lag.

Tidigare har även bland annat Chelsea och Liverpool varit intresserade av att värva ytterbacken som hunnit bli 34 år.

SE ÄVEN: Manchester City lönelista 2017

Det är inte bara Dani Alves som sägs vara överens med Manchester City. Även Alexis Sánchez ska ha gått med på en flytt till City som storsatsar inför den nya säsongen och redan presenterat nyförvärv som Bernardo Silva från AS Monaco och målvakten Ederson från Benfica.

Uppgifter Dani Alves överens med Manchester City

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply