Uppgifter: Arsenal gör upp med United om Ousmane Dembele

Uppgifter: Arsenal gör upp med United om Ousmane Dembele

Dembele – mellan Arsenal och United?

Fransmannen som haft en skadedrabbat säsong i FC Barcelona kan komma att lämna klubben. Nu jagas han av både Arsenal och Manchester United.

Sommaren 2017 lämnade Ousmane Dembélé tyska Borussia Dortmund för spel i FC Barcelona. Fransmannen blev då en av världens dyraste fotbollsspelare men det gick inte riktigt som anfallaren hoppades på. Skadeproblemen satte käppar i hjulen för Dembelé som var borta stora delar under säsongen. Under de matcher han fick spela blev han allt bättre och bättre men efter att ha gått med på att betala drygt 145 miljoner euro för spelaren var Barca inte nöjda. Nu kan man göra sig av med fransmannen och det är två klubbar som ligger i ‘pole position’ för att få till en värvning.

Enligt spansk press är det Arsenal och Manchester United som kommer att göra upp om världsmästarens under sommarens transferfönster. Det är Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att Unai Emery ska vara förtjust i spelaren samtidigt som Mourinho vill ha in en ersättare till Anthony Martial om det skulle bli en flytt för honom.

Ett bud på Ousmane Dembélé kan komma att bli värt runt 100 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply