United närmar sig Boateng

United närmar sig Boateng

Blev erbjudna mittbacksstjärnan – närmar sig en övergång

Enligt uppgifter från då väl tyska Bild som brittiska Sky Sports så Jerome Boateng komma allt närmare en flytt till Manchester United.

Att mesta mästarna i Premier League, Manchester United, är ute efter en ny mittback råder det inga tvivel om. Tidigare har det bland annat ryktats om att Bayern Munchen ska ha erbjuda stjärnan Boateng till engelsmännen.

Nu verkar The Red Devils dessutom vara intresserade av att värva spelaren. Men de kommer att behöva betala bra. För samma källor har tidigare skrivit om cirka 50 miljoner pund i övergångssumma.

Vill värva en mittback

LÄS OM MER SPORT: EM i friidrott 2018 live stream

Samtidigt ryktas United vilja värva Barcas Mina. Yerry Mina spelade ett halvår i FC Barcelona innan det var dags för sommarens VM. Under tiden på Camp Nou övertygade inte colombianen speciellt mycket men när det kom till VM var han en av turneringens bästa försvarare. De fina insatserna har gjort att flera klubbar fått upp ögonen för mittbacken och nu kan en flytt komma att bli av i sommar.

I Barcelona ser man Mina som en av de spelare som vid en försäljning kan dra in mest pengar och är därför positiva till en flytt för spelaren som endast varit i klubben en halv säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply