Romário till verbal attack mot Thiago Silva

Thiago Silva hårt kritiserad av Romário

den före detta Barcelona-anfallaren Romário håller inte inne med orden när han blir intervjuad av L’Equipe och säger att Thiago Silva inte har personlighet att spela i det brasilianska landslaget.

Under de senaste åren har många menat att Thiago Silva är världens bäste mittförsvarare och många av Europas storklubbar har varit villiga att köpa loss brasilianaren, speciellt under sin tid i AC Milan. 2012 lämnade han tillsammans med Zlatan Ibrahimovic San Siro-klubben och då de båda skrev på för Paris Saint-Germain i en affär som ryktades vara värd omkring 42 miljoner euro. Silva har gjort en godkänd sejour så här långt i det franska huvudstadslaget men det är dock inte alla som tycker att han borde spela i det brasilianska landslaget.

Den gamle anfallslegendaren Romário som under sin karriär som fotbollsspelare representerade bland annat PSV Eindhooven, FC Barcelona och Valencia går nu ut och kritiserar sin landsman i en intervju med franska L’Equipe.

Thiago Silva har missat det sista tåget med det brasilianska landslaget. Han har visat att han inte har personligheten att spela i den brasilianska landslagströjan. Om jag var förbundskapten skulle jag inte ta med honom fler gånger i truppen. Jag ifrågasätter inte hans kvalité som fotbollsspelare, det som överraskar mig är att han inte har någon mentalitet, han har misslyckats på flera olika sätt, säger Romário.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply