Real Madrid intresserade av Pogba

Enligt uppgifter från Sky Sports så ska Real Madrid Castillas tränare Zinedine Zidane ha hintat om att den spanska klubben är intresserade av Paul Pogba.

Paul Pogba kom till Juventus från Manchester United 2012 och har sedan dess gjort stor succé och utvecklats till en världsspelare. Han har varit en stor anledning till Juventus succé de senaste säsongerna. Nu har det dock surrat massa rykten runt honom och det ser ut som att fransmannen kommer lämna CL-finalisten. FC Barcelona är en klubb som nämnts tidigare, men nu uppges en ny spansk storklubb vara intresserade.

Enligt Sky Sports så ska Zinedine Zidane ha pratat med den franska radiokanalen RTL pratat mycket väl om Paul Pogba, som också har länkats ihop med både Manchester City och Manchester United.

– ”Jag tycker han är fantastisk. Det jag gillar med honom är att han har allt. Han är en komplett spelare, som också är kapabel av att göra mål eftersom han gillar att gå framåt. Angående hans kvaliteter inom fotbollen är han fenomenal. Mpnga klubbar är intresserade, vi kan också prata om Real Madrid”, ska Zinedine Zidane ha sagt menar Sky Sports.

Inget bud har kommit än

Trots att Barca, Real, PSG, Chelsea, Manchester United och Manchester City är intresserade så ska Mino Raiola ha sagt att de fortfarande inte fått något bud på 22-åringen. Juventus tror att det kan bli ett otroligt budkrig för Pogba och tror att priset kan hamna på ungefär 80 miljoner euro, vilket är ungefär 740 miljoner svenska kronor. Den stora frågan är bara när buden kommer och vilken klubb Paul Pogba spelar i när övergångsfönstret är stängt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply