bet365

”Pogba vill till Barcelona”

Cirkus-Pogba fortsätter att turnera. Nu uppger spansk press att Juventus-stjärnan vill till Barcelona i början av nästa år.

FC Barcelona åkte som bekant på ett officiellt transferförbud i slutet på förra året. Efter att ha brutit mot UEFA:s regler gällande kontraktering av spelare under 18 år, bestämde förbundet att stänga av katalanernas möjlighet att värva under hela 2015 – vilket innebar både vinterfönstret samt sommarfönstrets viktiga transferperiod.

Några värvningar kommer man därmed inte att få se när säsongen 2014/15 når sitt slut inom bara några veckor, men till 2016-års vinterfönster, får den spanska storklubben på nytt värva in nya ansiktenSedan UEFA:s officiella transferban har klubben listat ett flertal spelare som är av intresse och som man kommer att ta sig an när man väl har sonat sitt ettåriga straff.

En av många spelare på Barcelonas tunga önskelista, är givetvis Juventus 22-årige succéman, Paul Pogba. Fransmannen, som har jagats av i princip samtliga storklubbar runt om i Europa, har under de senaste åren lyft sig rejält sedan han kom från Manchester United, och blev snabbt en profil bland den gamla damens supporterskara.

Fört dialoger med Raiola

Juve-fansen har dock ständigt fått ta del av rykten och spekulationer huruvida 22-åringen blir kvar i Turin eller inte. Och om man ska tro spanska Sport vill Pogba helst av allt flytta till La Liga. Den spanska källan uppger nämligen att landslagsspelaren ska ha uttryckt att FC Barcelona är klubben har vill representera härnäst och att Barca ska ha fört dialoger med agent Mino Raiola, angående en flytt under nästa vinterfönster.

Ryktena kring Pogbas vara eller icke vara i såväl Juventus, PSG, Manchester United m.fl, har florerat, men i nuläget har fransmannen ett kontrakt med Juve som sträcker sig till 2019. Sedan hans ankomst från Manchester United i augusti 2012, har det blivit 23 mål och 25 assist i den svartvit-randiga dressen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365