Pep Guardiola hintar om Messi-flytt

Pep Guardiola hintar om Messi-flytt

Argentinaren till England?

Lionel Messi har spelat i FC Barcelona hela sin karriär och det ser inte ut att ändras, men ändlösa rykten har kopplat honom till England och Manchester Citytränaren Pep Guardiola är nu den senaste i mängden att elda på dessa rykten.

Lionel Messis framtid är någonting som alltid har diskuterats väldigt häftigt. Som en av världens bästa fotbollsspelare är han eftertraktad och åtrådd, och det återstår att se huruvida han kommer att avsluta karriären i FC Barcelona, där den började och huruvida han kommer att ha stannat i en klubb i princip hela sin karriär eller om han kommer att prova på något annat innan han väljer att lägga skorna på hyllan. Messis före detta tränare Pep Guardiola har eldat på ryktena som kopplar Messi till en eventuell flytt till England.

Football Espana skriver att Guardiola har hintat om att Messi kan komma att flytta från Barcelona till en engelsk Premier Leagueklubb innan han väljer att gå i pension. Nyligen gick det rykten som antydde att Guardiola skulle ha försökt värva den argentinske superstjärnan till Etihad, rykten som Guardiola förnekade, men han tillade att spelaren kanske kunde komma att ändra klubb i framtiden.

– Kanske vill han gå någon annanstans, kanske vill han att hans barn kan prata engelska. Om det händer kommer det vara en lista med sex, sju eller åtta klubbar som kommer vilja värva honom och det kommer att vara upp till Messi vart han vill gå, förklarade Guardiola.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply