Glen Johnson kan gå till Barcelona

bet365

Fem PL-högerbackar på storklubbens radar

Barcelona är just nu ute efter en ny högerback till laget. Ett av de hetaste namnen just nu är den förre Liverpool-spelaren Glen Johnson.

FC Barcelona har det tufft på försvarsfronten för tillfället. Med flertalet skador på viktiga spelare i försvarslinjen samt Iniesta har nu klubben börjat leta efter nya spelare till januari-fönstret.

En av de tänkbara nyförvärven till den katalanska storklubben är den förre detta Liverpool-spelaren Glen Johnson. Högerbacken, som just nu spelar för Stoke City Premier League, har god erfarenhet från viktiga stormatcher och kan komma att bli ett viktigt tillskott under våren då La Liga och Champions League ska avgöras.

Inte levt upp till förväntningarna

Ett av Barcas största problem är skadorna, men även att nyförvärvet från Sevilla, Alex Vidal, inte levt upp till sina förväntningar än så länge. Enligt spanska Mundo Deportivo är Valencias högerback Joao Cancelo Barcelonas förstaval, men Glen Johnson tillsammans med fyra andra högerbackar i den engelska högstaligan ska enligt Metro.uk finnas med på önskelistan.

Manchester Uniteds Antiono Valencia, Chelseas Branislav Ivanovic, Manchester Citys Pablo Zabaleta och Arsenals Bacary Sagna uppges vara de andra fyra högerbackarna som uppvaktats av La Ligaklubben. Enligt Mundo Deportivo ska dock dessa namn vara reserver om inte Cancelo-övergången går igenom, de är dessutom tilltänkta att bara spela under våren då Barca till sommaren väntas värva ett större namn till högerbacksplatsen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply