Chelsea kan låna ut Cesc Fabregas

Chelsea kan låna ut Fabregas
bet365

Fabregas kan lämna Chelsea i vinter

Endast en Premier League-match har det blivit för Cesc Fabregas under Antonio Conte. Nu uppges Chelsea vilja låna ut den spanske mittfältaren. 

När Cesc Fabregas värvades till Chelsea sommaren 2014 var det under kontroversiella former då mittfältaren tidigare haft ett förflutet som lagkapten i Londonrivalen Arsenal. Den spanske landslagsmannens första säsong i den blåa tröjan slutade dock med succé och med en rad fina framspelningar var Fabregas en starkt bidragande orsak till klubbens ligatitel. Sedan dess har det dock gått tyngre för 29-åringen som inte ser ut att finnas i den nye tränaren Antonio Contes framtidsplaner. En match från start har det blivit för mittfältaren under italienaren.

Jagades av Milan

Så sent som i somras var italienska Milan intresserade av att låna in Fabregas, men hindrades då klubben inte var villig att betala spanjorens lön. Cesc Fabregas är enligt The Sun tredje bäst betald i Chelsea med sina 160000 pund i veckan.

Conte vill ha ny mittfältare

Enligt The Times ska Antonio Conte se sig som efter en ny mittfältare under det kommande januarifönstret, och uppges då vilja låna ut Fabregas. Källan uppger att italienaren ska vara på jakt efter en mer fysiskt stark mittfältare. Trots att han redan förfogar över den defensiva mittfältsduon N´Golo Kanté och Nemanja Matic på det centrala mittfältet.

Cesc Fabregas har fortfarande två år kvar på sitt kontrakt, men enligt The Sun ska Milan och även ligakonkurrenten Manchester City vara intresserade av 29-åringen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply