bet365

Pedro osäker om flytt från Barcelona

Pedros framtid obestämd

Enligt flera katalanska medier är det fortfarande oklart var Pedro kommer att spela nästa säsong då han helst inte vill gå ner i lön.

Skulle någon klubb vilja köpa loss Pedro måste man hosta upp 30 miljoner euro, men det är inte bara övergångssumman eller vilket lag han går till som är viktigt. Enligt SPORT och Mundo Deportivo ska spelaren inte vara särskillt intresserad av att gå ner i lön då han precis skrivit på ett nytt kontrakt med FC Barcelona.

För tillfället håller spanjoren på att tänka ut om man ska stanna eller lämna klubben. Något som inte skulle vara logiskt är att lämna klubben som han har kontrakt med till 2019 samt förlora pengar genom att gå ner i lön, det är även här som den svåra delen av spelarens övergång finns. spelaren från Kanarieöarna har en väldigt bra lön och det är endast ett fåtal klubbar som han erbjuda honom samma lön och ett kontrakt som sträcker sig över fyra eller fem år. Pedro har nu hunnit bli 27 år och skulle han bli erbjuden ett 5-årskontrakt kommer det att gå ut när han är 32 år. Alltså finns det inte så stor chans att spelaren kommer att lämna Katalonien i sommar, dock är ingenting klart är.

Liverpool intresserade

Den kommande veckan kommer att vara avgörande för Pedro Rodríguez, spanjoren har ännu inte bestämt sig om han vill flytta eller inte samtidigt som FC Barcelona redan har inlett sin försäsong, där även Pedro deltar. Till en början ska Pedro ha varit övertygad om att han vill fortsätta i klubben som han spelat i sen 2004 men under de senaste dagarna ska flera intressanta bud ha kommit in till spelarens representanter vilket har gjort att han har blivit osäker på var han vill spela nästa säsong.

Enligt brittisk och spansk media ska Liverpool vara intresserade av spelarens tjänster men en flytt till Anfield ska inte vara särskillt lockande för spanjoren då Premier League-klubben inte kommer att spela i Champions League nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply