Luis Suarez på Manchester Citys radar

Pep Guardiola vill ta anfallaren tillbaka till Premier League

Manchester City planerar redan för sommarens övergångsfönster och en av spelarna som som Pep Guardiola vill ha sägs vara  Luis Suarez i FC Barcelona.

Manchester City meddelade på Deadline Day att Manuel Pellegrini skulle lämna klubben efter säsongen och skulle ersättas den nuvarande Bayern München-tränaren Pep Guardiola.

Då man redan gjort klart med en ny tränare till nästa säsong vill Citys klubbledning redan nu börja tänka på vilka spelare man vill värva in till nästa säsong. Högst upp på listan sägs Luis Suárez ligga och tanken är att uruguayanen ska bilda ett fruktat anfallspar med Sergio Agüero och Luis Suárez.

Trots att spelaren sägs vara nöjd på Camp Nou kan han komma att lämna för en återkomst i Premier League. Suárez agent är nämligen Pep Guardiolas bror och nu sägs Etihad-klubbens ledning tillsammans med Pep Guardiola hoppas på att anfallaren ansluter till laget i sommar.

Denna säsong har det blivit 19 mål på 20 ligamatcher för Luis Suárez som skrev på för La Liga-klubben 2014. Spelaren har ett kontrakt med sin nuvarande klubb som går ut sommaren 2019.

Tidigare har det rapporterats att Luis Suárez öppnar för comeback i Liverpool, men det är fortfarande oklart var anfallaren spelar nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply