Juventus vill värva Christian Benteke från Liverpool

bet365
Juventus vill värva Christian Benteke från Liverpool

Juventus lägger bud på Christian Benteke?

Enligt brittiska talkSPORT ska Serie A-klubben ha kommit med ett bud på 25 miljoner euro på spelaren som man vill köpa loss i sommar.

Han värvades sommaren 2015 för att ersätta Luis Suárez som lämnade för spel i FC Barcelona, men det har inte riktigt gått som man hoppats på för Christian Benteke i den röda tröjan och nu kommer uppgifter om att Jürgen Klopp kan komma att göra sig av med anfallaren i sommar. Tidigare har det pratats om att Christian Benteke är i samtal med Atlético Madrid men nu kommer uppgifter om att ett nytt lag kommer försöka lägga vantarna på spelaren som kostade hela 46 miljoner euro när han lämnade Aston Villa i somras.

Enligt talkSPORT ska Juventus ha kommit med ett bud till Anfield-klubben värt 25 miljoner euro, en siffra som är drygt hälften av vad Premier League-klubben betalade för spelaren men efter endast åtta mål på 35 matcher sägs The Reds ledning komma att tänka över beslutet.

Bentekes framtid i klubben är osäker då Jürgen Klopp ska ha meddelat klubbledningen att han vill ha in en anfallare i sommar samtidigt som Juventus behöver en ersättare till Álvaro Morata som med största sannolikhet kommer att lämna den gamla dagen för att återvända till Real Madrid.

Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply