bet365

Zlatan Ibrahimovic vill stanna i Paris Saint-Germain

Zlatan Ibrahimovic vill stanna i Paris Saint-Germain

Zlatan siktar på ny säsong med PSG?

Enligt italienska TMW ska Zlatan Ibrahimovic ha bestämt sig för att stanna i Paris Saint-Germain trots bud från Premier League.

I tisdagens match mellan Manchester City och Paris Saint-Germain fick Zlatan Ibrahimovic se sig lag bli utslaget efter att Premier League-laget vunnit matchen med 1-0. Kevin de Bruyne avgjorde matchen vilket gjorde att PSG får sikta in sig på nästa års upplaga av turneringen.

Ett hett samtalsämne är Zlatan Ibrahimovics framtid, svensken fyller 35 senare i år och kommer med största sannolikhet inte att spela på europeisk toppnivå under flera år till. Det har pratats om allt frå flytt till Kina, MLS och AC Milan men på torsdagsmorgonen kommer TMW med uppgifter om att svensken ska ha bestämt sig för var han vill spela sin fotboll nästa säsong. Siten skriver att Zlatan bestämt sig för att förlänga sitt kontrakt med den franska huvudstadsklubben med ett år till, detta för att försöka vinna Champions League, en turnering som anfallaren längtat efter länge.

För några dagar sen rapporterade vi på Silly Season Sverige att Zlatan Ibrahimovic fått ett erbjudande om att förlänga sitt kontrakt med sin nuvarande klubb för att därefter flytta till Qatar och tjäna en monstersumma på endast en säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365