Ivan Rakitic ryktas till Real Madrid

Ivan Rakitic ryktas till Real Madrid
bet365

Real Madrid vill ha Barcelonas Ivan Rakitic

Enligt uppgifter i spansk media ska Real Madrid vilja köpa loss Barcelonas mittfältare Ivan Rakitic till sommaren, en affär som är näst intill omöjlig.

För några dagar sen ryktas det om att FC Barcelona ville värva den brasilianska mittfältaren Lucas Lima, en spelare som ska ha varit nära att skriva på för klubbens största rival, Real Madrid. Nu kommer uppgifter om att Real Madrid vill värva direkt från klubbens stora konkurrent och man ska vara intresserade av ingen mindre än Ivan Rakitic.

Den tidigare Sevilla-spelaren har växt ut till en av de viktigaste mittfältarna i den spanska storklubben och 27-åringen ska nu finnas högt upp på huvudstadsklubbens lista med nyförvärv inför den kommande säsongen. Enligt OK Diario ska representanter från Real Madrid ha kontaktat spelarens advokat för att höra sig om en potentiell flytt för kroaten som anslöt till de regerande Champions League-mästarna 2014.

Förutom Real Madrid ska även Chelsea vara intresserade av att köpa loss spelaren. Inför nästa säsong sägs man vilja renovera i truppen efter den fiaskosäsong man haft under 2015/2016 och Ivan Rakitic ska då bli en av lagets viktigaste byggstenar under den nye tränaren, som sägs bli Antonio Conte.

Spelaren har kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply