LISTA: De fem snyggaste fotbollsskorna som släpps i mars

LISTA- De fem snyggaste fotbollsskorna som släpps i mars

Fem snygga fotbollsskor som kommer ut under 2016

Dags att köpa snygga fotbollsskor? Innan du köper snygga billiga fotbollsskor så bör du ta titt på några av de snyggaste fotbollsskorna som lanseras senare i år? För många gäller det inte bara att vara en bra fotbollsspelare, utan det gäller även att se bra ut. Många vill matcha tröjan och shortsen med färgen på skorna medan andra vill ha samma modell som sina idoler.

Därför har vi på Silly Season Sverige nu tagit fram en lista med de fem snyggaste fotbollsskorna i marsNike och Adidas är det två giganter när det kommer till allt möjligt inom fotboll och det är även de två tillverkarna som dominerar vår lista med de snyggaste fotbollsskorna som släpps till försäljning i mars 2016. Företagen använder världens bästa spelare för att visa upp de nya modellerna och det är även det som gör att fler och fler går och köper skorna, då de sett att deras idoler bär de.

Lista med de 5 snyggaste fotbollsskor i år

Tidigare har vi bland annat skrivit om snyggaste fotbollsskorna någonsin, världens fulaste fotbollsskor, konstigaste tröjnummer någonsin, fulaste matchtröjornaFC Barcelonas nya matchtröjor 2015/2016 och Liverpools nya matchtröja 2015/2016. Listorna får ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom de snyggaste släppen i mars 2016.

 5) ADIDAS ACE 16+ PRIMEKNIT WHITE / SEMI SOLAR SLIME / SHOCK BLUE

LISTA- De fem snyggaste fotbollsskorna som släpps i mars - Adidas ACE 16+

Denna sko som är grön, svart, blå och vid är den andra generationen av Adidas Ace, som släpptes den 26 februari. Den är stilren samtidigt som strumpan inte är lite stor som på andra skor, vilket ska vara till fördel för spelarna.

Ifall du vill köpa Adidas Ace 16+ fotbollsskor så hittar du Adidas fotbollsskor hos Unisportstore.se.

4) ADIDAS X 15.1 SHOCK PINK / SOLAR GREEN / BLACK

LISTA- De fem snyggaste fotbollsskorna som släpps i mars - Adidas X

Den nya ljusrosa skön med inslag av svart och gröna färger har en liknande design som Adidas tidigare skor, men har förändrats en del. Denna sko kommer inte med någon strumpa, något som sägs gillas av Luis Suárez och Gareth Bale.

Ifall du vill köpa Shock Pink Adidas X 15.1 fotbollsskor så hittar du Adidas fotbollsskor hos Unisportstore.se.

3) FLUID BLACK ADIDAS X 15.1 – BLACK / BLACK GREEN METALLIC

LISTA- De fem snyggaste fotbollsskorna som släpps i mars

Denna sko sägs släppas i mitten av mars med ett ganska mycket högre pris än standardskon, som vi får se senare på listan. Orginalskorna sägs kosta kring 1800 kronor och den nya Adidas X 15.1 kommer troligen kosta några hundralappar mer.

Ifall du vill köpa Fluid Black Adidas X 15.1 fotbollsskor så hittar du Adidas fotbollsskor hos Unisportstore.se.

2) NIKE MERCURIAL VAPOR X CR7 – DEEP ROYAL BLUE / METALLIC SILVER / RACER BLUE / BLACK

LISTA- De fem snyggaste fotbollsskorna som släpps i mars - Nike

NIKE MERCURIAL VAPOR X är lite smalare än en vanlig fotbollssko och är en sko i CR7-serien. Designen sägs vara inspirerad av Cristiano Ronaldos liv. Hur som helst är det en snygg sko som många spelare troligtvis kommer använda.

Ifall du vill köpa Nike Mercurial Vapor X fotbollsskor så hittar du alla Nike fotbollsskor hos Unisportstore.se.

1) FLUID BLACK ADIDAS ACE 16.1

LISTA- De fem snyggaste fotbollsskorna som släpps i mars - Adidas X Fluid

Adidas X introducerades inför Champions League-finalen 2015 och riktar sig till spelare som Luis Suárez och Thomas Müller. Nästa generation av skon sägs avslöjas innan EM 2016.

Ifall du vill köpa Fluid Black Adidas Ace 16.1 fotbollsskor så hittar du Adidas fotbollsskor hos Unisportstore.se.

Köpa snygga fotbollsskor på nätet 2016

Ifall du vill köpa fotbollsskor rekommenderar vi Unisportstore.se som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder, fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning till bra priser.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply