Italiensk klubb leder jakten på Balotelli

Mario Balotelli har haft en tung säsong i Liverpool och ryktats bort från klubben. Enligt Sky Sports ser han ut att återvända till Serie A, där framförallt en klubb nämnts.

När Luis Suarez lämnade Liverpool för FC Barcelona förra sommaren behövde den engelska klubben en ersättare, som öste in mål. Värvningen blev Mario Balotelli från Milan, men succén uteblev. Efter endast tre mål i alla turneringar, ett i Premier League, ett i Champions League och ett i Capital One Cup, så petades 24-åringen i slutet på säsongen. Anfallaren ryktades bort redan i januari men nu har det börjas spekuleras ännu mer. I mars nämndes Napoli som en kandidat, men nu uppges en ny italiensk klubb vara ute efter Balotelli.

Förbereder lånebud

Det uppges nu enligt Sky Sports att Sampdoria ska vara väldigt intresserade att ta över italienaren tillbaka till Italien och Serie A, dock vill de inte köpa honom utan låna honom en säsong och dela på lönen med Liverpool.

Att bli utlånad kan nog vara en bra idé för Balotelli och Liverpool. Att det dessutom är tillbaka till Serie A och kanske inte riktigt en toppklubb gör det ännu bättre. I Sampdoria skulle 24-åringen med största sannolikhet få enormt mycket speltid och det skulle vara ett bra tillfälle att få igång anfallaren igen efter en otroligt tung säsong i England. Vem vet, om han har en bra säsong där kanske det till och med kan lossna för Balotelli i Liverpool säsongen efter lånet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply