Liverpool ger inte upp Clyne

Liverpool redo för nytt bud på Nathaniel Clyne

Liverpool har redan fått ett bud på 10 miljoner pund nekat gällande Southamptons högerback Nathaniel Clyne. Nu skriver Liverpool Echo att man trots den första nobben inte ger upp sitt försök att sno åt sig den engelska landslagsbacken, bland annat framför rivalen Manchester United, som också ryktas vara på jakt efter 24-åringen.

Liverpools säsong var inte någon höjdare då man till slut hamnade på en sjätteplats i Premier League. Nu vill tränare Brendan Rodgers förstärka sin trupp inför den kommande säsongen och man vill göra det med Southamptons högerback Nathaniel Clyne. Enligt rapporter ska Liverpool redan fått ett bud värt 10 miljoner pund nobbat, men man ska ändå inte ge upp jakten. Den brittiska lokaltidningen Liverpool Echo skriver idag tisdag att Liverpool nu förbereder ett andra bud på den engelske landslagsbacken.

Föredrar Liverpool före rivalen

Southampton ska enligt rapporter vilja ha 15 miljoner pund för 24-årige Clyne, trots det faktum att han bara har ett år kvar på sitt kontrakt. ”Soton” har erbjudit Clyne ett nytt kontraktsförslag, men har nu insett att man trots allt ser ut att förlora den förre Crystal Palace-spelaren.

Liverpool ska se det möjliga köpet av Clyne som ett nyckelnyförvärv, då de är i stort behov av en ny högerback efter att det står klart att Glen Johnson lämnar klubben i sommar. Dessutom ska Liverpools bittra rivaler Manchester United även de vara sugna på 24-årige Clyne. Clyne själv ska däremot föredra en flytt till Anfield framför Old Trafford.

Clyne kom till Southampton från Crystal Palace 2012 och har sedan dess gjort hela 104 framträdanden för klubben, han har dessutom jobbat till sig en plats i den engelska landslagstruppen och har vid fem tillfällen fått dra på sig den engelska landslagströjan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply