Guidetti klev av uppvärmingen – skulle startat

bet365

Får fortsätta vänta på sin debut från start

John Guidetti får fortsätta vänta på sin första start i La Liga för Celta Vigo. Igår var han uppsatt i startelvan och skulle spela, men svensken tvingades kliva av redan på uppvärmingen sedan en förkylning förvärrats. 

John Guidetti värvades i somras till ett hårdsatsande Celta Vigo efter att hans kontrakt med Premier League-klubben Manchester City hade gått ut. Under första tiden i Spanien har speltiden dock varit knapp och svensken har trots flera mål i träningsmatcherna inför säsongen mest fått rikta in sig på inhopp sedan Iago Aspas, Nolito och Fabian Orellana tagit hand om de tre platserna i anfallet i La Liga.

Avbröt uppvärmingen – efter förkylning

Igår spelade Celta Vigo mot Eibar, i en match som slutade 1-1. Ingen John Guidetti fanns med på plan, men faktum är att han faktiskt skulle ha startat. Men 23-åringen hade drabbats av en förkylning och tvingades kliva av redan på uppvärmingen. ”Guidettis förkylning blir värre och han tvingas avbryta uppvärmingen”, skrev Celta Vigo på sitt twitterkonto när svenskens bakslag offentliggjordes.

Målskytt mot Barcelona

Extra surt för John Guidetti som tidigare i karriären missat nästan två år av fotbollsspelande dels på grund av en dåligt stekt kyckling. I veckan gjorde svensken dessutom ett mål mot FC Barcelona i Celta Vigos 4-1-seger över den katalanska klubben, och 23-åringen har redan lyckats bli en publikfavorit bland Celta-fansen, redan efter ynka två månader i Spanien. Men anfallaren får alltså fortsätta vänta på sin debut från start i La Liga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply