Premier League-stjärnan skadad: ”Kan vara knät”

Callum Wilson har gjort fem mål på sina sju första Premier League-matcher. Då kom skadan och det ser nu ut som att nykomlingen Bournemouth får klara sig utan sin stora anfallsstjärna ett tag. – Det kan vara en allvarlig knäskada, säger tränaren Eddie Howe enligt The Guardian.

Callum Wilson har inlett sin och Bournemouths debutsäsong i Premier League på ett strålande sätt. På de sex inledande matcherna lyckades han göra fem mål och ledde fram till igår också skytteligan tillsammans med Leicester succéspelare Riyhad Mahrez. Igår mötte hans Bournemouth Stoke och då var tanken att Wilson skulle fortsätta hjälpa sin klubb till segrar, men då var olyckan framme för den engelske anfallaren och istället för målljubel tvingades han bäras ut på bår.

Benet böjde sig – lämnade på bår

Efter en duell med Philipp Wollscheid i den åttonde minuten tvingades 23-åringen lämna planen för behandling. Wilson såg dock ut att inte var allt för skadad och kunde minuten senare ta sig in i matchen igen, men bara en liten stund senare böjde sig benet för anfallaren när han sprang och han tvingades en gång för alla lämna planen med hjälp av en bår.

Nervös väntan för Bournemouth

Wilson kommer under dagen att undersökas närmare, och för Bournemouth och tränaren Eddie Howe väntar nu en nervös väntan på besked. – Det ser inte alls bra ut just nu. Vi måste naturligtvis vänta på undersökningen innan vi kan vara säkra, men det ser inte bra ut just nu – det kan vara en allvarlig knäskada, säger tränaren enligt The Guardian.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365