Cristiano Ronaldo tar beslut om framtiden

Cristiano Ronaldo tar beslut om framtiden

Cristiano Ronaldo stannar i Real Madrid

Portugisen som står åtalad för att ha förskingrat nästa 15 miljoner euro hade i juni klart för sig att han ville lämna Real Madrid. Nu har han dock ändrat sig.

Rapporterna kring Cristiano Ronaldo och spelarens framtid har varit svängande. Tidigare i år kom det fram att spelaren står åtalad för att ha förskingrat 14,7 miljoner euro, något som gjort att han bestämde sig för att lämna Real Madrid. Ronaldo ska ha bekräftat det hela för sina lagkamrater i landslaget under Confederations Cup och allt tydde på att superstjärnan gjort sitt i den spanska huvudstadsklubben. Nu ska Ronaldo dock ha tvärvänt och säger till spanska Diario MARCA att han kommer fortsätta spela för marängerna.

– Att vinna viktiga titlar med min klubb förra säsongen var väldigt stort, precis som de individuella priserna. Att göra det igen skulle vara väldigt bra, säger spelaren i en exklusiv intervju med tidningen efter sitt besök i Kina.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo i Real Madrid

Missar inledningen på säsongen

Cristiano Ronaldo kommer inte vara med under Real Madrids första matcher under säsongen 2017/2018. Spelaren dras nämligen med skador och kommer inte delta i UEFA Super Cup som avgörs den 8 augusti i Makedoniens huvudstad Skopje. Istället ska portugisens första match komma mot FC Barcelona i den spanska Supercupen drygt en vecka senare, detta på Camp Nou.

MISSA INTE: AIK – Sporting Braga på tv – kval till Europa League

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply