BOMBEN: Real Madrid överens med Monaco om Mbappé

BOMBEN- Real Madrid överens med Monaco om Mbappé

Real Madrids nästa nyförvärv: Kylian Mbappé

Den spanska huvudstadsklubben är överens med AS Monaco om en övergång för Kylian Mbappé. Prislappen ligger på 180 miljoner euro.

Real Madrid blir destinationen för den 18-årige supertalangen Kylian Mbappé, det rapporterar den Madridbaserade Diario MARCA vid lunchtid på tisdagen. Enligt tidningen kommer Real Madrid betala 180 miljoner euro för den franske anfallaren inklusive bonusar.

Mbappé ser just nu ut att bli världens dyraste fotbollsspelare genom tiderna. För tillfället är det en annan fransman, Paul Pogba, som ligger etta på listan men skulle affären mellan Real Madrid och Monaco bli av krossar man rekordet som satte när Pogba lämnade Juventus för spel i Manchester United.

SE ÄVEN: Real Madrid lönelista 2017

MARCA rapporterar att spelaren vill lämna så fort som möjligt efter att ha blivit övertygad av Zinedine Zidane samtidigt som han kommer skriva på ett sexårskontrakt med sin nya klubb. Lönen i Real Madrid ska komma att ligga på 7 miljoner euro per säsong och de båda klubbarna vill göra det hela officiellt inom kort.

Real Madrid befinner sig för närvarande i Los Angeles i USA där man är på försäsongsturné och marängernas mål är även att Mbappé ska göra sin läkarundersökning på den amerikanska västkusten.

Det enda som kvarstår är att Zidane godkänner värvningen av Mbappé som tidigare även jagats av Paris Saint-Germain, Manchester City och Manchester United.

MISSA INTE: AIK – Braga på TV – Gnagets väg till Europa League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply