Barcelona vill ha Pogba – United säger nej

Barcelona vill ha Pogba - United säger nej

Uppges ha lagt superbud för att få Pogba

Manchester Uniteds mittfältsstjärna Paul Pogba uppges vara ett av FC Barcelonas hetaste mål under den här sommaren för att kunna ersätta Andres Iniesta. Men då måste katalanerna få Manchester-laget att gå med på ett bud först.

Redan när det blev klart att Andres Iniesta tänkte lägga skorna på hyllan så kom spekulationerna om vem som skulle ersätta honom.

Många namn har nämnts, men nu kommer kanske det allra hetaste upp. Det handlar nämligen om att Paul Pogba ska ligga i förhandling med Barcelona, något som bland annat engelska Express har rapporterat om under dagen.

Stor prislapp – och två stjärnor

MER SPORT: Friidotts-EM 2018 speltips

Men trots att parterna ska ha förhandlat så verkar de inte ha kommit fram något. Och det trots ett riktigt rejält bud från Barcelonas sida. Enligt uppgifter från Sky Italia så ska et röra sig om nästan 500 miljoner kronor, plus Yerry Mina och Andre Gomes.

Men inte ens med de två stjärnspelarna samt den stora summan så vill United släppa sin guldklimp och tillika världsmästare. Dock verkar det inte som om PL-klubbens första nej har skrämt bort Barca. För den katalanska klubben uppges redan nu vilja lägga ett nytt bud på Pogba.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply