bet365

Vermaelen friskförklarad

Barcelona kan numera räkna med ännu en mittback, under söndagen friskförklarades nämligen Thomas Vermaelen som tränade tillsammans med laget under förmiddagen.

FC Barcelonas försvarare Thomas Vermaelen blev under söndagsförmiddagen friskförklarad efter fem månaders frånvaro på grund av skada. Belgaren som haft problem med högerfoten är nu tillbaka i truppen och är tillgänglig för Luis Enrique till nästa match i ligaspelet.

Mittbacken tränade tillsammans med sina lagkamrater vid lunchtid under söndagen i ett pass där samtliga spelare deltog förutom Rafinha som var tvungen att träja avsides.

Innan man inledde träningen på ’Campo Tito Villanova’ Barcelonas träningsanläggning passade man även på att gratulera Xavi Hernández som i lördagens match mot Espanyol stod för sin 500:e match i Barcelonatröjan.

Välbehövlig förstärkning

Vermaelens återkomst är väldigt uppskattad då man står inför slutspurten i både Champions League och La Liga. På tisdag möter man Getafe på hemmaplan och veckan därpå tar man emot Bayern München på Camp Nou. I ligaspelet leder man tabellen fem poäng före Real Madrid med en match mer spelad men katalanerna ska även åka till Madrid i mitten av maj för att möta Atlético som inte blir någon lätt match då Simeones mannar kämpar för att säkra tredjeplatsen som innebär direktkvalificering till nästa säsongs upplaga av Champions LeagueAndoni Zubizaretta som värvade Vermaelen till Barcelona fick under en längre tid mängder med kritik för man värvat en skadad spelare och nu är det dags för belgaren att visa om han är värd vad man betalade för att få spelaren att skriva på kontraktet med klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365