Lazio jagar Real Madrid-anfallaren

Trots att Carlo Ancelotti har gjort klart att Jesés framtid är i Real Madrid finns det nu flera klubbar som har visat intresse för att möjligtvis låna in spelaren under den kommande säsongen. Det är den italienska tidningen TuttoSport som idag publicerar uppgifter om att Lazio ska ha hört sig för en möjlig utlåning av spelaren och tidningen skriver även att Lazios representanter kommer att träffa Real Madrids dito för att anfallaren ska bära den ljusblåa tröjan nästa säsong.

Anledningen till att man har gått vidare med intresset sägs vara av den anledningen att spelaren själv vill ha speltid och vara en startspelare efter att ha kommit tillbaka från en allvarlig skada vilket han i nuläget inte riktigt får i den spanska huvudstadsklubben.

Förutom att Lazio är intresserade av spelarens tjänster finns det även flera klubbar i Premier League som sägs vara intresserade att låna in spelaren och enligt tidningen ska Jesé själv inte ha tagit något beslut om vad som kommer att ske nästa gång. Spelaren vill sätta sig i lugn och ro när han väljer hur nästa säsong kommer att se ut då han inte vill förhasta något.

Stor talang

I juli 2011 gjorde anfallaren sitt första framträdande i Real Madrids förstalag och gjorde flera fina matcher och mål innan han åkte på flertalet skador som hållt honom borta från spel under en väldigt lång tid. Jesé är en av Spaniens största talanger och spås en fin framtid. Dock har skadorna satt stopp för anfallaren som inte riktigt kommit tillbaka till den fina form han hade innan han skadade sig i mars 2014.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply