Darders agent bekräftar bud från Serie A-klubb

Sergi Darder kan vara på väg till Serie A-klubben Inter

Uppgifter har länkat mittfältaren Sergi Darder till klubbar som Porto, Roma och Newcastle. Nu bekräftar dock spelarens agent istället samtal med italienska Inter.

Malagas mittfältare Sergi Darder har efter sin framkomst via ungdomsleden i Espanyol, spelat för Malaga sedan sommaren 2013. Men inför det väntande transferfönstret i sommar har spelaren länkats bort från La Liga-klubben, med intresse från klubbar som Inter, Roma, Newcastle och Porto.

”De har lagt ett bud”

I en intervju med Calciomercato.com har nu spelarens agent bekräftat att det finns kontakt med en av dessa klubbar. Uppgifter om att en överenskommelse skulle finnas gällande spelaren för klubben är dock inte sant, trots rapporter från Spanien.
— Det stämmer inte. Vi för samtal med Inter. De har lagt ett bud värt 10,5 miljoner euro plus bonusar och Malaga svarade med att de vill ha 11,5 miljoner euro, säger agenten Junior Minguella till Calciomercato.com.
— Däremot frågade Inter om tid med tanke på deras problem med Financial Fair Play. Roma är intresserade, även om de faktiskt inte har lagt något bud än, men det har varit kontakt. Vi har pratat med andra lag också, men det beror helt på Inter. Han har den rätta karaktären för att göra bra ifrån sig i Italien och kan jämföras med Arturo Vidal gällande sin spelstil.

”Porto? Kanske…”

Agenten har även pratat med spanska Cadena Cope gällande den 21-årige mittfältaren.
— Vi pratar med Inter och får se vad som händer, men vi får inte glömma att Nerazzurri inte är den enda intresserade klubben av spelaren, säger agenten till den spanska radiokanalen.
— Porto? Kanske… På transfermarknaden får vi inte ta förhastade beslut. Det är viktigt att överväga alla bud och, bara för att nämna en, vi kan också överväga Newcastle. Malaga tror på honom, nu behöver vi nå en överenskommelse som passar båda parter.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply