Lånet vill förlänga med AC Milan

bet365

24-årige Mattia Destro trivs bättre i Milano än Rom

Mattia Destro vill stanna i AC Milan en säsong till, men vill Milan ha kvar honom?

Mattia Destro hade en mycket tung start på säsongen 2014/2015, och fick inte mycket speltid  i sin klubb AS Roma. Därför blev han i januari utlånad till AC Milan, där han utlovades och fick mer speltid. Dock utan att producera tillräckligt för att övertyga.

Vill få en ny chans

För när italienaren kom till Milan den 30 januari, hoppades man på en snabb och positiv effekt, om tillräckligt med speltid gavs. Något som inte visade sig stämma, och därför snabbt gjorde Milanoklubben aningen skeptiska till om en förlängning med Destro var läglig. 24-åringen själv hoppas dock, i allra högsta grad, på att det han under säsongen har presterat ska räcka till en förlängning av lånet, då han enligt både Tuttosport och Corriere dello Sport, trivs oerhört bra i Milano och på San Siro. Detta trots att han varken klickat- eller spelat särskilt bra med många av lagkamraterna i AC Milan under våren.

Kan komma att behövas

Det finns däremot faktorer som kan bidra till att det blir en förlängning för Destro i Milan, trots att han inte spelat särskilt bra under våren. Däribland det faktum att klubbens för tillfället bästa poängplockare och stjärnforward, Jérémy Ménez, ryktas vara på väg bort från klubben. Han trivs – till skillnad från Destro – inte särskilt bra i klubben och kan därför komma att säljas. Något som gör att 24-årige Mattia Destro i detta fall kan komma att behövas på San Siro även nästa säsong.

 

 

 

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply