Uppgifter: Juventus jagar Yannick Carrasco

Uppgifter: Juventus jagar Yannick Carrasco

Mästarklubben ute efter att förstärka truppen

Juventus uppges vara den senaste i raden av klubbar som är intresserade av att värva Atlético Madrids vänsterytter Yannick Carrasco, men den italienska mästarklubben har konkurrens från bland annat Barcelona och Bayern München.

Den italienska storklubben Juventus är påväg mot ytterligare en ligatitel. Men efter att ha varit i toppen av Serie A under större delen av säsongen, med ett stort försprång, har detta försprång nu minskat rejält och de ligger enbart fyra poäng från tvåan Roma, som har tagit in rejält på liga-jättarna och som till och med besegrade dem i helgens möte. Med enbart två matcher kvar av säsongen är det tight, men det ser ut som att Juventus kommer att kunna knipa en sjätte titel.

De kommer även att behöva förstärka i sommarens transferfönster och har redan ögonen på ett antal spelare som kan komma att bli intressenta för deras lönelista. En av dessa skall vara Yannick Carrasco, detta skriver TMW. Atlético Madrid-stjärnan har ryktats vara på väg bort från klubben ett tag, vilket har satt igång alarm hos en hel del toppklubbar. Juventus kommer att behöva konkurrera med klubbar som Barcelona, Chelsea, Bayern München, Arsenal och Paris Saint-Germain.

För närvarande sitter Carrasco på ett kontrakt med Atlético som sträcker sig till 2022, med en utköpsklausul på 110 miljoner euro, vilket dock inte kommer stoppa rätt klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply