Paris Saint-Germain vill värva Yannick Carrasco

bet365
Paris Saint-Germain vill värva Yannick Carrasco

Trots att yttern precis förlängt

Atlético Madrids ytter Yannick Carrasco är hett eftertraktad efter en stark säsongstart och trots att han precis har skrivit på ett nytt kontrakt med den spanska klubben ryktas Paris Saint-Germain vara villiga att anstränga sig för att locka belgaren till Parc de Princes.

Yannick Carrasco spelar i spanska topplaget Atlético Madrid och har haft en fantastisk start på säsongen. Den 23-årige yttern har spelat 15 matcher i alla turneringar och har prickat in sju mål redan, och är just nu i toppform. Klubben har sett vad för guldklimp det är dem har i truppen och har varit noga med att knyta sig an till yttern i ytterligare sex år, till den 30 juni 2022.

Nu rapporterar TMW och Fichajes.net att franska storklubben Paris Saint-Germain skall vara intresserade av att värva den belgiske landslagsmannen Carrasco. Klubben, som är kända för att spendera stora mängder pengar, är beredda att lägga ut pengar för att få en underskrift av yttern. PSG värvade Real Madrids vänsterytter Jese tidigare i somras för 25 miljoner euro, i hopp om att bidraga med offensiva krafter till anfallaren Edinson Cavani, men hittills har den spanske landslagsmannen inte lyckats leva upp till sin roll och fransmännen är nu beredda att lägga ut än mer pengar för att få det dem söker.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply