Upgifter: FC Barcelona jagar PSG:s Serge Aurier

bet365
Upgifter: FC Barcelona jagar PSG:s Serge Aurier

Den spanska klubben behöver en högerback

FC Barcelona är i stort behov av en högerback, då Aleix Vidal inte anses vara bra nog för Luis Enrique som söker en ersättare för fullt, med bland annat Paris Saint-Germains högerback Serge Aurier på kartan.

De nuvarande mästarna av Spanien, FC Barcelona, är i stort behov av en högerback, något som har börjat bli en årlig grej numera hos katalanerna och en lika het jakt varje gång. Den nuvararande högerbacken Aleix Vidal anses inte vara bra nog och måste bort ur klubben. Goal skriver att Barcelona nu är inställda på att de skall värva en högerback under januaris transferfönster.

Efter det att tränare Luis Enrique inte gick ihop så bra med Aleix Vidal så har den upplärde mittfältaren Sergi Roberto fått ta över platsen som högerback så länge. Saknas Roberto så väljer Enrique att ställa upp i ett annat system. Vidal skall nu lämna klubben i vinterns transferfönster, för att kunna göra plats för en ny spelare att komma in. Namn som har nämnts i samband med Barcelona är Joao Cancelo, som spelar i FC Valencia, Serge Aurier i Paris Saint-Germain och Cedric Soares som spelar i FC Southampton.

De är dock inte dem enda som är intresserade av dessa högerbackar och konkurrensen är hög. De har även ögonen på de billigare möjligheterna som Glen Johnson i Stoke och Darijo Srna i Shakhtar Donetsk.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply