bet365

Uppgifter: Griezmann kan skriva nytt kontrakt med Atlético Madrid

Uppgifter: Griezmann skriver nytt kontrakt med Atlético Madrid

Nytt kontrakt för Griezmann med Atlético Madrid

Antoine Griezmann som länge ryktats vara på väg till Manchester United ser nu ut att skriva nytt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben.

I lördags stod Antoine Griezmann för ett mål och en väldigt fin insats i derbyt mot Real Madrid i La Liga. Fransmannen är en spelare som varit på mångas läppar under den senaste tiden och anfallaren blir bara bättre och bättre allt eftersom säsongen går.

Ingen har troligen undgått ryktena om att Griezmann skulle vara på väg bort rån Atlético Madrid. Först och främst är det Manchester United som har sags vilja lägga en otrolig summa för att köpa loss Griezmann men under den senaste veckan har även Real Madrid nämnts som en av de intresserade klubbarna. Atlético Madrid är väl medvetna om spelarens värde och kvalitéer och efter att flertalet klubbar ska ha varit beredda på att betala spelarens utköpsklausul på 100 miljoner euro sägs man nu erbjuda spelaren ett nytt kontrakt.

Enligt flera spanska medier, bland annat radiokanalen Onda Cero och tidningen Mundo Deportivo vill Atlético förbättra spelarens kontrakt. Det nuvarande kontraktet sträcker sig till och med sommaren 2021 med en utköpsklausul på 100 miljoner euro men en kontraktsförbättring skulle höja summan till 150 miljoner euro.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Antoine Griezmann i Atlético Madrid

Avgörande för Atlético Madrid denna säsong

Med sina 15 mål och sju assist i La Liga denna säsong är Antoine Griezmann Atlético Madrids viktigaste spelare. Fransmannens insatser har betytt totalt 33 poäng för den rödvitrandiga huvudstadsklubben som står på 62 poäng totalt i ligatabellen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply