Real Madrid i möte med Monaco om Bernardo Silva

Real Madrid i möte med Monaco om Bernardo Silva

Bernardo Silva till Real Madrid?

Enligt brittisk press ska Real Madrid haft ett möte med agenten Jorge Mendes om att värva Bernardo Silva från AS Monaco i sommar.

I årets Champions League har man kommit till kvartsfinal och ett av de lag som överraskat är AS Monaco som slog ut Pep Guardiola och hans Manchester City. I klubben från furstendömet finns många unga och lovande spelare, bland annat Kylian Mbappe och Bernardo Silva, två spelare som ryktats vara intressanta för Real Madrid. Den sistnämnde av de båda sägs vara den spelare som ligger högst upp på spanjorernas önskelista och enligt Daily Express ska Real Madrids president Florentino Pérez haft ett möte med spelarens agent Jorge Mendes för att köpa loss spelaren.

Silva som flyttade från Benfica till Monaco inför säsongen 2014/2015 har för närvarande ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020 och ett eventuellt köp för Real Madrid kommer inte bli särskilt billigt. Enligt tidningen kommer marängerna behöva betala minst 35 miljoner euro för att köpa loss portugisen som denna säsong stått för sex mål och sju assist i Ligue 1.

SE ÄVEN: Real Madrid lönelista 2017

Vill även värva Kylian Mbappe

Real Madrid vill försöka värva en stortalang i form av Monacos Kylian Mbappé. Den franske anfallaren kan spela både som forward och ute på kanterna, vilket gör honom extra eftertraktad. Det faktum att han gjort sju mål och sex assist 18 matcher för den franska ligaettan gör inte det hela sämre.

Real Madrids Alvaro Morata och Karim Benzema ryktas båda bort från klubben, och Madrid-laget skulle då vara i starkt behov av en renodlad målskytt, som dock även kan göra assist som Mbappé.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply