Uppgifter: Edinson Cavani kan lämna Paris Saint-Germain

bet365

Uppgifter: Edinson Cavani kan lämna Paris Saint-Germain

Neymar kräver att Cavani säljs

Efter helgens incident där Neymar ville slå en straff istället för Edinson Cavani ska brassen nu fått nog och vill se att klubben säljer uruguayanen.

Under sommarens transferfönster lämnade Neymar Barcelona för spel i Paris Saint-Germain då han blev världens dyraste spelare. PSG betalade 222 miljoner euro för brassen men det har inte börjat speciellt bra för superstjärnan i sin nya klubb. I helgen började började anfallaren nämligen bråkade med lagkamraten Edinson Cavani, detta efter att brassen försökt sno en straff som Cavani skulle slå. Neymar har fått mycket kritig i Frankrike efter händelsen, men det hela verkar vara långt ifrån över. Efter matchen slutade Neymar först att följa sin lagkamrat på sociala medier och nu går flertalet medier steget längre. Det är bland annat SPORT som kommer med uppgifter om att Neymar vill att PSG säljer Cavani, något som avslöjades på tisdagsmorgonen. Neymar och Cavani ska även varit nära att ryka ihop i omklädningsrummet efter matchen, något som hindrades av Thiago Silva.

Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för Paris-klubben att sälja Cavani. Uruguayanen var nämligen med i lagets första Champions League-match mot Anderlecht, något som gör att han inte kan representera något annat lag i turneringen denna säsong.

Uppgifter- Edinson Cavani kan lämna Paris Saint-Germain

Cavani förlängde sitt kontrakt för endast fem månader sen med den franska huvudstadsklubben men kan nu tvingas lämna efter att lagets brasilianske superstjärna begärt att man säljer Cavani.

Bland de intresserade klubbarna är det framför allt Atlético Madrid som sägs vara intresserade. Man är dock nära att göra klart med en återkomst för Diego Costa, något som gör att en möjlig flytt till Atlético ser svår ut.

 

Se diskussionen i spelaren nedan:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply