Uppgifter: Atlético-stjärnan vill till London

Antoine Griezmann vill till London

Antoine Griezmann uppges vara intresserad av en flytt till London och Chelsea redan efter en säsong i sin nya klubb. Det rapporterar engelska Telegraph.

Dröjer med nytt kontraktsförslag

Antoine Griezmann kom till Atlético Madrid så sent som förra sommaren när fransmannen lämnade Real Sociedad för en rapporterad summa på £26 miljoner. 24-åringen har haft en väldigt bra säsong och har noterats för 25 mål varav 22 i ligan. Det placerar den släpande anfallaren på en tredjeplats i den inhemska skytteligan efter Cristiano Ronaldo och Lionel Messi.

Atlético Madrid vill nu åter förhandla fransmannens kontrakt och höja den nuvarande utköpsklausulen på £43 miljoner. Men enligt Telegraph vill Griezmann vänta med det nya kontraktsförslaget då han uppges följa Chelseas rapporterade intresse för honom.

Chelsea på anfallsjakt

Chelsea är på anfallsjakt och Antoine Griezmann är bara en av många namn som har kopplats till Chelsea på sistone. Utöver att Chelsea jagar Griezmann så har bland annat Inters Mauro Icardi och Barcelonas Pedro Rodriguez har nämnts som alternativ.

Men med André Schürrles flytt i vintras, det faktum att klubben uppges sälja utlånade Mohamed Salah till Fiorentina samt att Didier Drogba verkar lämna på nytt kan fler än en anfallare vara på tapeten för Chelsea. Däribland alltså Antoine Griezmann.

Men Atlético-tränaren Diego Simeone har klargjort för klubben att han inte tycker att man borde sälja anfallaren redan efter en säsong. Spelaren själv verkar inte vara lika bestämd på saken om man ska tro engelska Telegraph.

Mourinho vill ”plundra” Atlético

Chelsea och José Mourinho handplockade redan förra sommaren stjärnanfallaren Diego Costa samt vänsterbacken Filipe Luís från Atlético och kallade hem målvakten Thibaut Courtois. Nu när sommaren börjar närma sig på nytt uppges portugisen vilja fortsätta plundringen av dem regerande spanska ligamästarna. Förutom Griezmann uppger Telegraph att dem nyblivna Premier League-mästarna är intresserade av mittfältaren Koke samt mittbacken Diego Godin för att förstärka sitt redan ramstarka försvar.

Läs även: Griezmann på väg mot nytt kontrakt

Läs även: Griezmann: ”Atletico var enda alternativet”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply