Di Marías agent i förhandlingar med PSG

Di Marías agent har träffat PSG

Enligt brittisk media ska Ángel di Marías agent Jorge Mendes ha träffat representanter från Paris Saint-Germain.

Mycket tyder på att Manchester Uniteds nyförvärv inför säsongen Ángel di María lämnar klubben efter endast en säsong. argentinaren har varit otroligt ojämn denna säsong och har under de senaste matcherna fått sitta på bänken hos Premier League-klubben. För varje match som går späs ryktena på att spelaren ska lämna och under lördagsmorgonen är det Daily Express som skriver att spelarens agent Jorge Mendes ska ha varit i möte med PSGs ledning när Ligue 1-klubben spelade mot FC Barcelona Champions League. Enligt tidningen ska det vara Mendes själv som ska ha tagit det första steget för att diskutera en övergång och PSG ska ha varit intresserade av Di María under en längre tid.

Än ska man inte ha kommit särskillt långt i förhandlingarna men de båda parterna ska se positivt på en övergång samtidigt som United säkerligen vill få tillbaka så mycket som möjligt av de £59,7 miljoner man betalade för spelaren som kom från Real Madrid inför säsongen.

Kontrakt till 2019

Kontraktet som spelaren skrev under när han flyttade till United sträckte sig över fem år med en månadslön på hela £208,000 i veckan. Enligt flera medier i både England och Frankrike ska PSG kunna matcha lönekraven som Di Maria har och ge honom en högre lön än den han har idag. Det är fortfarande oklart hur mycket spelarens klausul ligger på men det sägs att man inte vill sälja honom för mindre än vad han köpte honom för, det vill säga £59,7 miljoner.

Ville till PSG redan innan

Redan innan flytten till England ska Di Marias förstaval ha varit att skriva på för den franska huvudstadsklubben. Flera medier rapporterade då att spelaren ville skriva på för PSG men att FIFA Financial Fair Play ska ha satt käppar i hjulen, något som ska vara löst då man troligen kommer att sälja Edinsin Cavani till Atlético Madrid.

SE ÄVEN: Uppgifter: Atlético-stjärnan vill till London

SE ÄVEN: Officiellt: Gayá stannar i Valencia – förlänger

SE ÄVEN: Pochettino: ”Bale är välkommen tillbaka”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply