Uppgifter: Andrea Pirlo snart klar för New York City FC

Juventus-stjärnan snart klar för MLS-klubben

Igår rapporterades det att han kunde anlända först i februari. Nu säger New York Times att Andrea Pirlos övergång till New York City FC kan bli klar redan den här veckan.

Den italienska storklubben Juventus kan mycket väl få klara sig utan Andrea Pirlo redan i höst. Den italienske mittfältsspecialisten har varit på väg ett tag till MLS-klubben New York City FC och har setts till i den amerikanska staden, bland annat på Yankee Stadium. Rapporter hävdade därtill under gårdagen att stjärnan skulle spela vidare med Juventus fram till februari, för att då istället genomföra flytten till USA.

 

Klar redan den här veckan

Nu rapporterar däremot New York Times att en övergång kan bli klar redan den här veckan för 36-åringen. Tidningen skriver att förhandlingar mellan klubben och spelaren snart ska vara slutförda och att spelarens trots sitt nuvarande avtal som löper ut med Bianconeri först sommaren 2016, ska vara intresserad av att genomföra övergången till MLS-klubben där David Villa och Frank Lampard redan finns till förfogande.

”Fantastiskt att spela med Pirlo”

New York City FC:s stjärna David Villa, tidigare i Barcelona och Atlético Madrid, har också uttryckt sin önskan att spela med italienaren i klubben.
— Det skulle vara fantastiskt att spela med Pirlo. Han är en utmärkt spelare, en stjärna. Det skulle vara riktigt bra, men det är fortfarande alldeles för tidigt för att prata om det, säger anfallaren efter deras seger över Toronto FC på lördagen.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply