bet365

”Ibrahimovic, Cavani och Witsel på Milans radar”

PSG-duon och Zenits belgare till italienska Milan?

Milan tappade både Jackson Martinez och Geoffrey Kondogbia förra veckan. Nu rapporteras Adriano Galliani vara inställd på att stärka truppen, med Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani och Axel Witsel som transfermål.

Tidigare idag presenterade Inter värvningen av den franske landslagsmittfältaren Geoffrey Kondogbia, en spelare som sent in på förra veckan var ett transfermål för rivalen Milan. Men utvecklingen de seanste dagarna har fått se stjärnan välja den blåsvartrandiga delen av Milano, samtidigt som även colombianske stjärnan Jackson Martinez ser ut att nobba Rossoneri för Atlético Madrid.

”Fanastiska mittfältare och anfallare”

Nu får Milan och vice-presidenten Adriano Galliani istället börja om på ny kula och enligt Gazzetta dello Sport ska han redan ha uttalat att ”en fantastisk mittfältare och en fantastisk anfallare kommer att anlända.” Den italienska tabloiden rapporterar vidare att den italienska storklubben har tre potentiella värvningar på marknaden, där de först och främst säga titta mot Paris Saint-Germain.

Den första av två kandidater där ska vara den tidigare nämnda landslagssvensken Zlatan Ibrahimovic som fortfarande är ett mål på transfermarknaden för Rossoneri. Spelaren har visserligen fått ett lönelyft i den franska huvudstadsklubben, men inte den efterfrågade kontraktsförlängningen.

Kan få prislappen på 60 miljoner euro

Därtill ska den uruguayanske landslagsmannen och radarpartnern till svensken i PSG, Edinson Cavani vara på radarn. Den tidigare Napoli-stjärnan ska enligt Gazzetta dello Sport kunna kosta upp till 60 miljoner euro och därtill kan hans lönekrav landa på en så hög summa som drygt 10 miljoner euro per säsong.

Den tredje ska vara en spelare som redan under gårdagen länkades ihop med den italienska storklubben, Axel Witsel i ryska klubben Zenit. Dessvärre ska där finnas konkurrens om den 26-årige mittfältaren, bland annat från Serie A-mästarna Juventus som eventuellt kan tänka sig att ersätta Paul Pogba med honom, om nu fransmannen säljs i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365