Uppgifter: 45 miljoner pund för Di María

bet365

PSG vill köpa Ángel Di María 

Daily Mirror skriver under torsdagen att den franska storklubben kommer försöka värva Di Maria som inte haft någon lyckad till i Premier League.

Ángel Di María kan vara på väg att lämna Manchester United för att bli klubbkamrat i Paris Saint-Germain med Zlatan Ibrahimovic. Enligt uppgifter till Daily Mirror under torsdagsmorgonen ska den franska huvudstadsklubben under en längre tid ha varit intresserade av den offensive mittfältaren som kom från Real Madrid inför säsongen. 27-åringens insatser i den engelska ligan denna säsong har inte varit precis vad man önskat sig och nu sägs man alltså kunna sälja spelaren.

United signade Di María förra sommaren efter att ha varit i Real Madrid i fyra år och kostade då närmare £60 miljoner pund att köpa loss. Paris Saint-Germain sägs försöka lägga ett bud på £45 miljoner pund för att locka till sig spelaren och det är nu upp till spelarens klubb att avgöra om det blir en övergång eller inte.

Förvärvsplaner i PSG

Det är ingen hemlighet att PSG länkas ihop med Di María. Flera tidningar skrev redan förra sommaren att spelaren var nära en flytt till Parc des princes men det som stod i vägen då var Paris problem med Financial Fair Play. Efter denna säsong sägs det att man vill sälja bland annat Edinson Cavani till Atlético Madrid och de regerande spanska mästarna sägs vara beredda att betala upp emot 45 miljoner euro, pengar som man kan använda för att att köpa loss Di María. Cavani sägs redan ha övertalats av sina två landsmän i Atlético, ’Profe’ Ortega och Diego Godín där den sistnämnde är en nära vän till anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply