Inter vill värva före detta Roma-spelaren

Erik Lamela på väg att lämna Premier Ligue för spel i Serie A 

Inter sägs vara intresserade av att värva den offensive mittfältaren som inte har någon av sina bästa perioder i Tottenham.

Efter att ha lämnat AS Roma för spel i Tottenham för två år sen har Erik Lamela inte nått upp till de förväntningarna han hade på sig och nu kan den argentinska 23-åringen komma att lämna Premier League för spel i Serie A och Inter. Det är den brittiska tidningen Daily Mirror som skriver att 23-åringen kan lämna och man skriver även att Inters ledning är beredda att börja förhandla om spelaren. Det är fortfarande oklart hur mycket Inter kommer vilja betala för den före detta River Plate-spelaren men enligt brittisk media ska Inters indonesiske ägare Thohir vara beredd med en stor summa pengar för att locka till sig Lamela.

Lamela har för tillfället kontrakt med Tottenham Hotspur till och med juni 2018 men summan på utköpsklausulen har det inte rapporterats om än. Spelaren har även ett EU-pass vilket gör att han inte skulle ta upp någon av de tre platser som finns för spelare som inte kommer ifrån Europa.

Lamela vill lånas ut

Det är ingen hemlighet att Lamela vill lämna klubben. Under ett längre tag har det pratats om att argentinaren inte trivs och att han gärna skulle vilja bli utlånad för att hitta rätt och komma i form. Både spelaren själv och hans far har gått ut i engelsk media och poängterat att en komma till en ny miljö hade varit det bästa för spelaren. På listan över intresserade klubbar sägs Atlético Madrid vara en av klubbarna som vill kontraktera spelaren men det är fortfarande oklart om den spanska huvudstadsklubben vill låna eller köpa loss Lamela.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply