bet365

Han ersätter om David De Gea lämnar

Hugo Lloris är den målvakt som ersätter David De Gea

Enligt engelsk media ska United ha utsett en ersättare om David De Gea lämnar för spel i Real Madrid.

Med ett par imponerande säsonger i Tottenham rapporterar du brittisk media att Hugo Lloris är den målvakt man tänker försöka värva om David De Gea skulle lämna klubben. Ryktena om en övergång till Real Madrid har blivit allt intensivare under den senaste tiden och mycket talar för att den spanska målvakten flyttar hem till Madrid. Hugo Lloris kom till Tottenham inför säsongen 2012/2013 och har för tillfället ett kontrakt med klubben som sträcker sig till juni 2019. Den före detta Olympique Lyon och OGC Nice-stjärnan jagas även av Paris Saint-Germain och vissa menar även att Real Madrid ska vilja värva målvakten om man inte lyckas skriva kontrakt med David De Gea.

Lloris klausul ligger på ungefär 20 miljoner euro, 7,5 miljoner euro mer än vad man betalade för målvakten när han kom till White Hart Lane för två år sedan.

Vill spela i Champions League

Det har ryktats ganska länge om att Lloris ska lämna London-klubben om man inte kvalificerar sig för spel i Champions League. Under de senaste åren har man deltagit i Europa League men man har inte riktigt skördat framgångar vilket har gjort att Lloris vill prova på något nytt och skulle fransmannen skriva på för United kan han mer eller mindre räkna med spel i CL då Manchester United har sju poäng ner till femteplatsen med fyra matcher kvar att spela.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply