Tomas Rosicky blir borta tre månader på grund av skada

Arsenalveteran borta efter ny skada

Tomas Rosicky kan komma att bli borta från spel ytterligare tre månader efter att ha dragit på sig en skada i veckans FA-cupmatch mot Burnley.

Totalt har det blivit 10 säsonger i Arsenal för Tomas Rosicky, trots det har det inte alls blivit så mycket speltid som mittfältaren hoppats på. 35-åringen har lidit av flera skador under sin tid hos Gunners och nu har han åkt på ännu en. Denna gången drog spelaren på sig en skada i lagets match mot Burnley för några dagar sen och efter en analys ser det inte speciellt positivt ut för spelaren. Tomas Rosicky som precis kommit tillbaka efter en lång tids rehabilitering för en ljumskskada kommer nu med stösta sannolikhet att bli borta till och med april månad, drygt två veckor innan säsongen avslutas.

Spelarens kontrakt går ut efter säsongen och nu pekar det mesta på att han har gjort sin sista match på Emirates Stadium, detta då klubben inte har några tankar på att förlänga spelarens kontrakt med ett år till.

På presskonferensen efter matchen frågades Arsene Wenger om den tjeckiske landslagsmannen hade gjort sin sista match i klubblagströjan, och den franske tränare följande.

– Jag hoppas inte det, men skadan är ganska allvarlig, säger tränaren enligt BBC.

Thomas Rosicky har spelat i Arsenal sen 2006 då han anlände från Borussia Dortmund.

 

LÄS MER: Daniel Sturridge vill lämna Liverpool – kan gå till Arsenal

LÄS MER: Arsenal och Liverpool vill värva Luciano Vietto från Atlético Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365