Arsenal och Liverpool vill värva Luciano Vietto från Atlético Madrid

Arsenal och Liverpool vill värva Luciano Vietto från Atlético Madrid

Luciano Vietto på Liverpool och Arsenals radar

Arsenal släpper inte blickarna från Atlético Madrids argentinske anfallare som värvades från Villarreal under förra sommaren, nu vill Londonklubben återigen värva Luciano Vietto.

För drygt ett år rapporterade vi att succéanfallaren Luciano Vietto har bestämt sigLuciano Vietto, då i Villarreal, hade valt en flytt till Atlético Madrid där han återförenades med sin före detta tränare i argentinska Racing ClubDiego Pablo Simeone.

– Om Atlético skulle betala 20 miljoner euro (vilket är spelarens klausul) skulle jag se över situationen tillsammans med min familj och min representant. Vi kommer att försöka att ta det bästa beslutet för oss alla och skulle Atlético betala de 20 miljoner som krävs skulle alla parter bli nöjda. För tillfället är det dock endast rykten och det enda jag tänker på för tillfället är Villarreal, sa anfallaren då.

Det sades även att Real Madrid utnyttjar Viettos utköpsklausul men drygt ett par veckor därefter stod det klart att anfallaren skriver på ett kontrakt som sträcker sig till 2020.

Under sitt första halvår i klubben har 22-åringen inte riktigt fått den utveckling som klubbledning och fans hoppats på, och nu skriver TMW att Arsenal vill köpa loss succéanfallaren från säsongen 2014/2015. Liverpool ska även vara intresserade av ett köp efter Daniel Sturridge skadeproblem och skulle anfallaren öppna för en utlåning eller flytt kommer de två engelska klubbarna att försöka locka till sig spelaren som även har ett italienskt pass.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365