Daniel Sturridge vill lämna Liverpool – kan gå till Arsenal

bet365

Sturridges tid i Liverpool snart slut?

Liverpools skadebenägna anfallare Daniel Sturridge sägs vilja lämna klubben efter att öppet ha blivit kritiserad av tränaren Jürgen Klopp vid flertalet tillfällen.

Daniel Sturridge har missat större delar av säsongen på grund av skada, detta samtidigt som han inte haft speciellt mycket lycka på planen. Nu ska anfallaren ha tröttnat på den offentliga kritik han fått av Jürgen Klopp och sägs vilja lämna Anfield efter säsongen. Den tyske tränaren har talat öppet om 26-åringens skadeproblem och form i media vilket inte ska ha uppskattats av spelaren som vill lämna The Reds när säsongen slutar till våren.

Skulle en flytt bli aktuell finns det redan klubbar som har visat intresse för spelaren. Enligt Metro ska Arsenal vara benägna att sno åt sig spelaren som har kontrakt till och med 2019, detta efter att ha förlängt överenskommelsen med sin nuvarande klubb i början av oktober 2014.

Skadeproblem har stoppat Sturridge

Det har endast blivit fem framträdanden i Premier League denna säsong för den engelske landslagsmannen. För tillfället är det endast Christian Benteke som är tillgänglig på anfallspositonen då man även har Danny Ings och Divock Origi på skadelistan och det har inte sett helt övertygande ut i lagets senaste matcher där man endast har en vinst på de fem senaste.

På listan över intresserade klubbar ska bland annat Chelsea, West Ham United, Tottenham Hotspur och Arsenal finnas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply