Uppgifter: Chelsea nobbar bud på Oscar värt 57,5 miljoner pund

Jiangsu Suning erbjöd 57.5 miljoner pund för Oscar

Enligt den engelska tabloiden The Sun ska Chelsea ha nobbat ett bud från Jiangsu Suning på Oscar värt hela 57,5 miljoner pund.

Den kinesiska ligan har överraskat under januari och februari och värvat flera stora spelare. Den största kostade 42 miljoner euro då det stod klart att Jackson Martínez lämnar för spel i Guangzhou Evergrande. Under morgonen stod det klart att affären med Alex Teixeira till Jiangsu Suning går igen samtidigt som det tidigare även blivit klart att Ramires lämnar Chelsea för spel i Kina och Jiangsu Suning.

De båda brassarna Alex Teixeira och Ramires blir nu lagkamrater i Asien men det kunde anslutit en tredje brasilianare till Jiangsu Suning. Enligt The Sun ska Chelsea har nekat ett bud på Oscar värt 57,5 miljoner pund från klubben som satsar stort inför den kinesiska ligastarten som är i början av mars månad.

Oscar, som stod för ett hattrick i Chelseas match mot MK Dons FA-cupen har inte haft någon säker startplats i den engelska huvudstadsklubben under de senaste månaderna då han konkurrerar med Eden Hazard, Willian och Pedro, som många gånger gått före 24-åringen.

Hans prestationer har dock uppmärksammats av Jiangsu som nu ska ha lagt ett formellt bud på närmare 60 miljoner pund. Roman Abramovich har nekat kinesernas bud men enligt The Sun kan man komma att sälja spelaren i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply