bet365

Joe Hart hyllar Sergio Aguero

Joe Hart Hyllar Sergio Aguero

Joe Hart hyllar sin lagkamrat inför helgens toppmöte

Inför helgens möte med Leicester lovordar den engelska landslagsmålvakten argentinaren och beskriver honom som en storspelare, enligt Daily Mirror.

I morgon tar Manchester City emot Leicester i vad som kan vara matchen som avgör var Premier League-pokalen hamnar i maj. Det skiljer endast tre poäng mellan lagen, till fördel för Leicester. Mycket står alltså på spel.

När så mycket står på spel är det viktigt för båda lagen att kunna luta sig tillbaka på sina framträdande spelare och se att dessa spelare presterar. Enligt Joe Hart är hans argentinska lagkamrat Sergio Aguero precis en sådan spelare. Hart anser att Aguero just nu är inne i en formtopp.

– Han är en fenomenal spelare. Mot Sunderland fick han en chans, tryckte dit den i hörnet och vann matchen för oss, säger Hart enligt Daily Mirror.

Samtidigt pratade Hart även om Leicester som titelkandidat. Han menade att man tar helgens motståndare som en seriös utmanare till att bli årets ligavinnare.

– Vi måste vara medvetna om vad som händer runtomkring oss. Speciellt Leicester, med tanke på att vi möter dem på lördag, säger Hart enligt Daily Mirror.

Målvakten poängterade också att det är mycket som kan hända i titelracet, med 14 omgångar kvar att spela innan allt är avgjort.

– Att Arsenal tappade poäng i veckan hjälper oss, men det är en lång väg kvar. Allting kan hända. Vi är med i många tävlingar, så vi behöver friska spelare som kommer tillbaka. Då kommer vi ha ett bra läge.

Klockan 13.45 på lördag ställs de två guldkandidaterna mot varandra på Etihad Stadium. Efter matchen får vi kanske ett mer klart besked om vem som ligger närmast att ta hem Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply