Sergio Aguero bekräftar – nobbar Real Madrid

Sergio Aguero bekräftar - nobbar Real Madrid

Aguero förkastar bud från Real Madrid

Bekräftar i en intervju med argentinska ESPN att det inte finns något i ryktet om en flytt till Real Madrid samtidigt som anfallaren berättar att att han återvänder till Independiente för att avsluta karriären.

Ända sen Sergio Aguero spelade i Atlético Madrid var det snack om att han skulle flytta till stadskonkurrenterna Real Madrid för att få en högre lön samtidigt som han skulle spela med några av världens bästa spelare. Så blev dock inte fallet då spelarens dåvarande klubb inte vilja sälja till grannarna i norra Madrid och istället var det en flytt till Manchester City som blev av sommaren 2011. Flertalet gånger kom det uppgifter om att Aguero inte var nöjd med livet i Manchester och att den lille argentinaren ville flytta till Real Madrid då han hade kvar sitt hus i den spanska huvudstaden. Aguero har dock stannat på Etihad Stadium och nu bekräftar spelaren att han inte kommer skriva på för Real Madrid.

– För ett tag sen ryktades det om att Real Madrid var intresserade av att köpa mig, men jag är väldigt glad i Manchester City, speciellt efter att Pep kommit hit. Han hjälper mig växa som spelare och vi pratar väldigt mycket. Jag är glad här då han ger mig all den hjälp jag behöver, säger Aguero till ESPN och fortsätter:

– Jag vet inte vad det finns för rykten nu, men jag är lycklig här i City. Jag hoppas kunna spela här under hela min kontraktslängd och därefter återvända till Independiente, avslutar han.

SE ÄVEN: Manchester City löner & lönelista 2016-2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply