bet365

Raúl Jiménez lånas ut till West Ham United

Atlético Madrid-anfallaren går på lån till Premier League

Den mexikanske anfallaren Raúl Jiménez har skrivit på ett kontrakt om en utlånad till West Ham för den kommande säsongen, det bekräftar klubbens tränare Slaven Bilic.

Redan efter den gångna säsongen slutade gjorde Diego Pablo Simeone klart för anfallaren Raúl Jiménez att han bör söka sig till en annan klubb för speltid. Simeone gillar spelaren väldigt mycket men Jiménez som kom från Club America sommaren 2014 har inte någon plats i laget efter att man värvat bland annat Luciano Vietto och Jackson Martínez. I somras var spelaren iväg och spelade Copa America med Mexiko där han fick visa upp sig för en potentiell framtida arbetsgivare.

En klubb som under en längre tid visat intresse för spelaren är SL Benfica från den portugisiska ligan. Spelarens rättigheter ägs till femtio procent av den portugisiske superagenten Jorge Mendes och nu är Mendes på väg att placera spelaren i Benfica inför den kommande säsongen.

”Jiménez kommer att ansluta till oss

 

Det är dock inte bara Benfica som är intresserade av spelaren, även West Ham ska vara intresserade av spelaren och det är även Premier League-klubben som ligger närmast en inlåning. Lagets tränare Slaven Bilic har uttalat sig och sagt att en inlåning av 24-åringen är mer eller mindre säkrad.

– En överrenskommelse med Jiménez är på plats. Vi hoppas kunna göra klart allting idag eller imorgon även om han inte kommer att spela i helgens match, säger lagets kroatiske tränare.

Även om tränaren har uttalag sig positivt om en inlåning är det inte säkert att det blir så. Rapporter från Spanien och Portugal säger att spelarens agent Jorge Mendes hellre ser honom i Benfica men att situationen snart kommer att ordnas upp.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply