Officiellt: Ashley Young förlänger med Manchester United

Ashley Young skriver nytt kontrakt med United

Under fredagen offentliggjorde Manchester United att Ashley Young förlänger sitt kontrakt med klubben till 2018 med option på ytterligare ett år.

Ashley Young som gjort 13 mål på 155 ligamatcher med Manchester United förlängde under fredagen sitt kontrakt med Old Trafford-klubben. Kontraktet sträcker sig till och med 30 juni 2018 med option på ännu ett år. Både tränaren Louis van Gaal och spelaren själv är väldigt nöjda med överenskommelsen, vilket man även berättade när man blev intervjuade av klubbens officiella hemsida.

– Vi glädjer oss över att Ashley har skrivit på ett nytt kontrakt. Han är en spelare som kan användas på olika positioner och tar sig an varje uppgift på största allvar med bra självförtroende. Förra säsongen fick han spela både ytterback och yttermittfältare och stod för bra insatser på båda positionerna. Ashley har alltid varit en professionell spelare och människa och bidrar med mycket olika saker till omklädningsrummet, säger Louis van Gaal vars lag inleder Premier League-säsongen på lördag klockan 13:45 med match mot Tottenham Hotspur.

Spelaren själv säger till klubbens hemsida att han är glad över att skriva på kontraktet och att han ser fram emot den kommande säsongen.

– jag är lättad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt. Motivationen som vi har i laget är väldigt hög och vi är alla väldigt bestämda över att göra den kommande säsongen till något som vi vill komma ihåg. Allt jag någonsin velat göra är att spela fotboll och att få fortsätta göra det i världens största klubb betyder allt för mig och min familj, berättar spelaren själv efter att han skrivit på det nya kontraktet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply