Radamel Falcao återvänder till River Plate?

Radamel Falcao återvänder till River Plate?

River Plate vill värva Radamel Falcao i sommar

Colombianen har inte hittat rätt sen skadan han ådrog sig i AS Monaco och nu kan Falcao vara på väg till River Plate, en klubb han representerade under åtta säsonger.

River Plate är intresserade av att värva Radamel Falcao. Colombianen som under säsongen 2012 ansågs vara en av världens bästa boxspelare har inte blivit sig själv efter den svåra skada han åkte på under sin tid i AS Monaco och nu kan han vara på väg tillbaka till den rödvita klubben. Falcao spenderade åtta säsonger på Estadio Monumental i Argentinas huvudstad och intresset från River Plate bekräftades av klubbens president Rodolfo D’Onofrio

– För sex månader sen kontaktade jag Falcao via några gemensamma vänner för att se om han ville återvända till River. Då sa han att han ville fortsätta i Europa, något jag kan förstå då han spelar i en storklubb(Chelsea) och tjänar otroliga summor, säger D’Onofrio och fortsätter:

– Det är han själv som måste bestämma om han vill återvända hit, precis som Andres D’Alessandro och Fernando Cavenaghi gjorde. Om Falcao väljer att komma tillbaka till River är dörrarna öppna för honom. Det skulle vara väldigt trevligt att se honom här igen, avslutar presidenten.

Tidigare har det även pratats om att Falcao kan vara på väg att återvända till Atlético Madrid samt att det finns intresse från AS Roma

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply