bet365

PSG jagar David De Gea

bet365
PSG jagar David De Gea

Gör Real Madrid sällskap

PSG vill värva Manchester Uniteds målvakt David De Gea, uppger Daily Mirror.

David De Gea har under de senaste säsongerna etablerat sig som en av världens allra bästa målvakter. På grund av hans insatser vill nu många storklubbar i Europa värva spanjoren och försöker locka honom från Manchester United. Det har länge ryktats om att De Gea är på väg till Real Madrid. Nu har ett nytt rykte uppstått, men den här gången handlar det om en annan storklubb.

Paris Saint-Germain är intresserat av att värva De Gea, uppger Daily MirrorDet sägs att den franska klubben ser målvaktspositionen som en av de saker de vill förbättra för att ta nästa steg i Europaspelet. Där ska Manchester Uniteds målvakt vara PSGs förstaval, och ledande personer inom den franska klubben sägs vara villiga att spendera cirka 30 miljoner pund för att värva spanjoren.

Under hela sommaren 2015 verkade det som att De Gea var på väg till Real Madrid, men ett Pappersstrul gjorde att Real Madrid misslyckades med en värvning. I september 2015 blev det dessutom officiellt att De Gea förlänger med Manchester United. Hans nuvarande kontrakt gäller till och med sommaren 2019, med en option på ytterligare ett år.

Spanjoren har representerat Manchester United sedan 2011, då han lämnade Atlético Madrid för att flytta till Old Trafford. Under åren har han etablerat sig som klubbens självklara förstaval som målvakt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply