Allegri överens med Juventus om förlängning

Juventus är nära förlängning med tränaren Massimiliano Allegri

Under Massimiliano Allegris ledning har Juventus nått nya höjder och man känns starkare än på många år. Därför uppges Juventus erbjuda tränaren en förlängning och det ska bekräftas inom kort.

Massimiliano Allegri fick sparken av Milan 2014 och det var tveksamt om han skulle få chansen att träna en toppklubb inom den närmsta framtiden. Då nappade Juventus och man har verkligen inte ångrat sig. Bortsett från några få svackor har Allegri verkligen varit en succétränare för ”den gamle damen”.

Den italienska träningen har dragit intresse till sig från Real Madrid, men även Chelsea under vintern. Han har dock aldrig givit någon intention om att hans tid i Juventus är på väg mot sitt slut utan han ser ut att vara helnöjd med livet i Turin. För ett tag sedan rapporterade vi om att en förlängning var på gång och nu kan vi avslöja att en förlängning är väldigt nära.

Kan sträcka sig till 2019

Allegris nuvarande kontrakt med Juventus sträcker sig över nästa säsong. Sky Italia menar att Juve har en option om att förlänga hans kontrakt med ett år, men att man istället vill förlänga kontraktet till 2019 och ge honom en löneförhöjning.

Inget har bekräftats officiellt ännu men trovärdiga Sky menar att vi kan vänta oss något efter veckans match mot Bayern München.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply